RIWA 400 "RIVER WARRIOR"


De Riwa 400 wordt vervaardigd uit met glasvezel versterkte brandvertragende polyesterhars en gelcoat. 

Zes forse luchtkasten met een inhoud van ca. 700 liter maken deze boot zeer veilig en onzinkbaar, óók met mensen erin. In het midden van de boot bevindt zich een uitneembare zitbank/roeidoft. De bovenzijden van het dek, vloer, luchtkasten en roeidoft zijn in antislip uitgevoerd. De boot heeft een speciale spiegelvorm waardoor de boot, mits met voldoende motorvermogen, vrijwel direct in plané komt. 

De Riwa 400 is goedgekeurd door de Nederlandse Scheepvaartinspectie en het Duitse BinnenSchifffahrtsBerufsGenossenschaft (B.S.B.G.) en voldoet aan NEN Norm DIN 1914:1997-09. Daarnaast is de Riwa 400 goedgekeurd voor gebruik als reddingsboot op de binnenvaart en heeft de Riwa 400 de goedkeuring verkregen voor gebruik door de Duitse Brandweer omdat er een gewonde op een brancard in de boot vervoerd kan worden.

U ontvangt bij aankoop van deze boot een GS (Geprüfte Sicherheit) B.S.B.G. Certificaat, een S.I. Certificaat en een Lloyd's Register of Shipping Certificaat voor de gebruikte brandvertragende materialen. Let op! De certificaten mogen slechts worden uitgereikt, als de boot compleet wordt geleverd met de accessoires die voor de certificering noodzakelijk zijn. meer informatie vind u bij de productspecificaties.  In de boot is een aluminium GS typeplaat met alle keuringsgegevens/-specificaties aangebracht.

RIWA 400 MOEILIJK BRANDBAAR WIT/GRIJS stuks

RIWA 400 MOEILIJK BRANDBAAR WIT/GRIJS stuksD.C.I. Lloyd's goedgekeurd
Euro 5121.25Aantal